Μενού Επιλογών
Best Sellers
Newsletter
Εγγραφτείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και προσφορές:

Εταιρικό Προφίλ

«Όλα τα Αναλώσιμα -  Όλα τα ανταλλακτικά!»

Η Εταιρία ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανών γραφείου από το 1986.

Η εταιρία εμπορεύεται Συμβατά αλλά και Original αναλώσιμα και ανταλλακτικά για κάθε είδος αναλογικού και ψηφιακού φωτοαντιγραφικού όπως Ricoh, Canon, Konica Minolta, Sharp, Kyocera Mita,Toshiba κτλ,  μηχανήματα παραγωγής αντιγράφων σχεδίου όπως Oce, αλλά και κάθε μάρκας και τύπο Αναλώσιμα και Ανταλλακτικά για εκτυπωτές, πολυμηχανήματα και φαξ.


Θεμελιώδης αρχή στην λειτουργία της εταιρείας είναι η δημιουργία δυναμικών και ευέλικτων σχέσεων με τους πελάτες γεγονός που μεταφράζεται σε

  • μια μεγάλη γκάμα προϊόντων (8.500+ διαθέσιμοι κωδικοί)
  • έγκαιρους χρόνους παράδοσης
  • και διαρκή ενημέρωση του ιστότοπου.

Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε B2C πελάτες ενώ παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει πωλήσεις B2B.


Όλα μας τα αναλώσιμα & τα Ανταλλακτικά εισάγονται απ’ευθείας από κατασκευαστές μεγάλης κλίμακας Ευρώπης & Ασίας. Όλη η διαδικασία της παραγωγής περνάει από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο.


ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΛΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΕΡ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, γεγονός που μεταφράζεται σε διαρκή έρευνα των αναγκών σας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.


Θα ήταν χαρά μας να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας, καθώς επίσης και τυχόν  παρατηρήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο παρακάτω email: info@tonergate.gr.

 

Καλές Αγορές!

Γρήγορη Εύρεση
Μόνο αριθμούς:
Σας προτείνουμε:
A2949510, A2959510, B0709510
Τιμή tonergate.gr: 95.09 €
Δημοφιλείς Κατασκευαστές